لب :) خند بزن

نیشتو تا بنا گوشت باز کن! همین الان :)

لب :) خند بزن

نیشتو تا بنا گوشت باز کن! همین الان :)

قیمه پزون برای اولین بار :))

دستور اشپزی قیمه رو خوندم... 

_پیازو سرخ کنید

_، خب بذار زردچوبه هم بزنم باحاله

_دو قاشق سوپ خوری رب بزنید

_حالا دو تا قاشق غذاخوری پر هم زیاد فرقی نداره!

_دو لیوان اب اضافه کنید

_چییییی؟! دو تا؟! هیچیش نمیمونه بذار 4 تا بریزم

خب دیگه در قابلمه رو بذارم...

یه ساعت بعد اومدم از رو شیطونی یکی از لیمو عمانی ها رو فشار دادم اقا تللللخ شد خورش.... تلخاا :))))

برداشتم شکر ریختم توش! :))))

اگه مامانم بالاسرم بود که بیچاره میشدم :))

ولی جدی میگم واقعا خوشمزه شد :) جاتون خالی :)))